El Fort Pienc et cuida

05/05/2021 - 11:10 h

Aquest 2021 ha estat el 10è any consecutiu que l'Eix Fort Pienc centra esforços per a fomentar la salut des de diferents prismes. Durant tot el mes de maig, el centre cívic Fort Pienc acull l'exposició 'Fort Pienc et cuida', que recull consells de salut per millorar la nostre qualitat de vida. També ha creat 10 càpsules de vídeo amb 10 consells dels socis comercials experts en salut, que han llençat a través dels canals de Facebook, Instagram i Youtube.

Des del 2012, el barri del Fort Pienc realitzava la Quinzena de la salut, la bellesa i el benestar, amb una fira i diferents promocions en els establiments d’aquests sectors adherits a l’Eix Comercial Fort Pienc. Amb la irrupció de la covid-19, els comerciants van decidir transformar en diferents projectes amb el lema “Fort Pienc et cuida”, una sèrie d’accions que promouen la responsabilitat col·lectiva en el comerç, el reforç de rutines i hàbits saludables en la població i el recolzament a les famílies per contrarestar els efectes provocats per la pandèmia (por, solitud, dol, estrés…).

L’eix comercial també està ajudant als establiments de l’àrea de la salut i el benestar a millorar la seva presència digital. Els hàbits de compra estan canviant i les compres en línia han augmentat molt, en especial entre la gent gran, que ha començat a utilitzar aquests serveis per por a sortir al carrer, expliquen des de l’Eix Comercial Fort Pienc. Així mateix, els serveis de salut que han esta mesos tancats per les mesures establertes per prevenir els contagis han començat a oferir serveis digitals (videoconferències, entregues a domicili i cita prèvia).

L’Eix Fort Pienc està acompanyant els seus socis comercials a introduir aquestes noves dinàmiques per visibilitzar els seus negocis i estimular el seu creixement.

Llista de reproducció dels vídeos de Fort Pienc et cuida.

Més informació