El comerç de Sant Antoni i la Sagrada Família surt al carrer

01/06/2021 - 10:20 h

Poc a poc tornem a la normalitat i els comerços dels barris ho volen celebrar. A Sant Antoni i la Sagrada Família els comerços del barri surten al carrer per mostrar els seus productes i serveis i animar al veïnat i els visitants a comprar de proximitat.

Aquest dijous, 3 de juny, el comerç de Sant Antoni surt al carrer. Durant tot el dia, establiments del barri posaran una paradeta davant de la seva façana a la vorera, on podran mostrar els seus productes i serveis.

Amb aquesta activitat, el Sant Antoni Comerç vol recuperar la vida al carrer i que totes les persones que passegin pel barri descobreixin la seva gran oferta comercial i de serveis. La iniciativa és oberta a tots els establiments del barri tan associats com no associats.

Comerç al carrer a la Sagrada Família

El barri de la Sagrada Família també ens convida a la seva Mostra de Comerç al carrer els dies 12 i 13 de juny, que serà a Provença, entre Lepant i Sardenya, amb un ramal al carrer Marina, davant de la façana del Naixement de la Sagrada Família.

L’aforament serà limitat i caldrà registrar-se a l’entrada. Hi haurà productes de comerç local, artesans i ecològics de proximitat.

Amb motiu de la Mostra, l’eix comercial Sagrada Família sorteja tres packs d’experiències:

  • Un sopar per a dues persones a un dels restaurants de l’Eix de la Sagrada Família. Sopar valorat en 60 €.
  • Pack de dues entrades per visitar el Temple de la Sagrada Família.
  • Dues places per participar en qualsevol de les rutes del programa “És la teva Barcelona, Descobreix-la!!”

Per participar-hi només cal omplir el següent formulari amb les teves dades.