Celebrem la Diada amb un acte cultural i culinari al barri de Sant Antoni

31/08/2021 - 13:34 h

La celebració de la Diada Nacional de Catalunya tindrà aquest any a l'Eixample un caire molt especial, una combinació d'acte cultural, culinari i de reivindicació de la llibertat.

Un any més, la celebració institucional de la Diada Nacional de Catalunya es farà amb un acte amb limitació de públic a causa de les restriccions sanitàries per la pandèmia de covid-19. Serà de nou al barri de Sant Antoni dijous 9 de setembre a les 13 h, sota la marquesina del Mercat del carrer Comte Borrell, entre Tamarit i Manso.

L’escriptor, traductor i músic Martí Sales repeteix com a coordinador de l’acte commemoratiu i donarà pas als parlaments institucionals a càrrec de la presidenta del Consell de Districte, Eva Baró Ramos, i de Pau Gonzàlez Val, en el seu primer acte com a regidor del Districte de l’Eixample.

Celebrant al mateix temps l’any de la Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible a Barcelona, Marc Sempere, artista i membre del col·lectiu @TeleGustet, dinamitzará un taller de cuina per la llibertat i la diversitat cultural.

A continuació es donarà pas a una lectura de poemes de Berta Giraut, poetessa i actriu que llegirà una antologia de poemes d’enguany (feta per l’Ingrid Guardiola), acompanyada per les notes de la saxofonista Mireia Tejero.

Per últim, es repartirà un plat de paella als assistents. Per assistir a l’acte, amb una cabuda màxima de 50 persones, cal fer inscripció prèvia en aquest enllaç.

Més informació