Pau Gonzàlez, nou regidor del Districte de l'Eixample

30/07/2021 - 09:29 h

Pau Gonzàlez, fins ara assessor de participació de la Regidoria de Drets de Ciutadania i Participació, ha assumit la Regidoria del Districte de l'Eixample en substitució de Jordi Martí, que assumeix la Tinència d’Alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat.

Llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració, Gonzàlez va presidir el Consell de Joventut de Barcelona i va ser vicepresident d’Esplais Catalans i secretari general del Moviment Laic i Progressista. En el mandat anterior va ser conseller tècnic del Districte d’Horta-Guinardó. Ara assumirà també la Regidoria del Districte de l’Eixample.

Els canvis en el cartipàs municipal es produeixen arran la jubilació de Joan Subirats, que deixa totes les seves responsabilitats a l’Ajuntament de Barcelona. El fins ara regidor del Districte de l’Eixample, Jordi Martí, assumeix la vacant de Subirats a la Tinència d’Alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat, i manté els càrrecs que ja ocupava de regidor de Presidència i Pressupostos, coordinador del Govern municipal i director del Pla de barris.