El Festival Barcelona Dibuixa torna per “menjar-se el món”

19/10/2021 - 14:50 h

Diumenge, 24 d’octubre, és el moment d’animar-vos a treure l’artista que porteu dins i deixar volar la imaginació dibuixant a qualsevol lloc de Barcelona —museus, teatres i centres cívics, culturals i universitaris— amb la companyia d’excel·lents professionals.

 

El Festival Barcelona Dibuixa, convertit ja en un clàssic de la tardor barcelonina, torna a la Ciutat Comtal. Aquest any, a més, alinea els continguts amb els de Barcelona, Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible amb el lema “Menja’t el món”. 

L’activitat inclou un total de 36 tallers, que es duran a terme diumenge, 24 d’octubre, entre les 11.00 i les 19.00 hores.

Barcelona Dibuixa és un esdeveniment que evidencia la importància del fet de dibuixar, una experiència amb la qual s’expressen pensaments, emocions i sentiments a través de l’art, el coneixement i la cultura. També és una jornada per compartir un moment creatiu i lúdic, un dia en què la creativitat conjunta genera felicitat, diversió i aprenentatge. 

El festival és present en una gran diversitat d’entitats culturals i de barris de la ciutat, i aquest any s’hi sumen l’Associació Educativa Integral del Raval, Born Comerç, la Fundació Antoni Tàpies i 48 h Open House Barcelona.

La direcció artística és a càrrec del Museu Picasso en coproducció amb l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB), amb la participació d’artistes com Fito Conesa, artista resident aquest 2021 al Museu Nacional d’Art de Catalunya, la ceramista Rosa Cortiella, la productora artística, gestora cultural i dissenyadora gràfica Estel Boada, l’artista visual Antonio Gagliano, l’il·lustrador i artista plàstic David de las Heras, l’artista tèxtil Tania Berta Judith o la pintora i escriptora Paula Bonet, entre molts altres participants.

L’assistència als tallers requereix inscripció prèvia, i, en cas de no poder-hi assistir, es demana que es cancel·li la inscripció abans del 23 d’octubre per tal de cedir la plaça a algú altre.

Més informació