La Cursa de Bombers puja pel Paral·lel

21/10/2021 - 11:42 h

Més d'11.000 corredors/es participen aquest diumenge 24 d'octubre a la Vueling Cursa de Bombers de Barcelona, que puja per l'avinguda del Paral·lel fins al carrer de Floridablanca.

Enguany se celebra 22a edició d’una de les curses de 10 km més populars. Seguint amb la reducció de mesures de restricció marcada pel PROCICAT, la Vueling Cursa de Bombers serà la primera cursa amb més d’11.000 participants que se celebrarà a la ciutat des de l’inici de la pandèmia.

Enguany, la prova manté el recorregut tradicional pels carrers més destacats de la ciutat: el passeig de Colom, l’avinguda del Paral·lel, el carrer de Marina, Comte d’Urgell, la via Laietana o tota la Gran Via, entre d’altres. La sortida i l’arribada es fan a l’avinguda del Marquès de l’Argentera.

A diferència de les edicions anteriors, els corredors/es estaran dividits en tres calaixos de 3.500 persones, amb tres horaris de sortida diferents: a les 9.00 hores, 9.06 h i 9.12 h. Prèviament, es dona un primer tret de sortida simbòlic a les 8.50 h per l’equip de bombers i bomberes, format per més de 300 membres. Tots els corredors i les corredores hauran de ser al seu calaix a les 8.30 hores i l’ús de la mascareta serà obligatori fins al moment del tret de sortida.

El lema d’enguany de la Vueling Cursa de Bombers és “Tornem per córrer 10 km”. Els/les participants poden recollir la samarreta juntament amb el dorsal i un gymsack del dijous 21 al diumenge 23, a sis punts diferents de recollida per tota l’àrea metropolitana. Les inscripcions estan tancades ja.