El Festival In-Edit Barcelona aterra als cinemes Aribau

25/10/2021 - 11:31 h

Especialitzat en cinema documental musical, reuneix el millor del sector audiovisual i musical.

Amb divuit edicions al darrere, l’In-Edit Barcelona és un festival únic que situa en un mateix punt de trobada el millor de l’audiovisual i el musical amb el seu propi segell. Es tracta d’una marca pròpia i de referència que ha aconseguit convertir-se en el festival de cinema amb més públic a la ciutat de Barcelona. És una distribuïdora, una gestora de drets, una productora i un web de vídeo a la carta, que pretén incrementar l’interès del públic pels formats audiovisuals. Ho fa a través del documental musical i captant nous espectadors a través del seu eix temàtic universal: la música. A més, té diverses seus internacionals, al Brasil, Xile, Alemanya, els Països Baixos, Grècia, Mèxic, l’Argentina i el Perú.

Es tracta d’una plataforma en què les productores i les distribuïdores presenten les seves estrenes i un lloc pensat perquè gaudiu del millor cinema musical d’origen nacional, així com un espai en el qual els professionals de diferents disciplines i països tenen l’oportunitat de conèixer-se i intercanviar obres i experiències.

En una edició en la qual torna a la presencialitat, després de l’edició anterior, en pandèmia, i amb una llista de més de 35 convidats procedents de diferents països, l’In-Edit presenta en la seva programació un total de 8 temes, distribuïts entre: Secció Oficial Internacional, Panorama Internacional, Panorama Nacional, Gran Pantalla, “Moritz presenta: Especial Música Electrònica”, “Ètnia Barcelona presenta: La Mirada”, Premis In-Edit International i Curtmetratges. A més, el festival celebrarà una cerimònia d’inauguració el dia 28, a les 20.00 hores, amb American Rapstar, de Justin Staple, i una de clausura, que tindrà lloc el 6 de novembre, a les 21.30 hores, amb la projecció de No somos nada, de Javier Corcuera.

Amb el lema de “What’s the Story?”, el festival us convida a visitar-lo durant la setmana del 28 d’octubre al 7 de novembre a les sales dels cinemes Aribau, al qual es pot accedir amb una entrada senzilla que es pot comprar el mateix dia de la sessió o amb un abonament (bàsic, mitjà o gran), segons la quantitat de sessions a les quals vulgueu accedir.

Més informació