Obres de reparació d'una canonada d'aigua a la Gran Via

20/12/2021 - 10:15 h

Des del 18 fins al 22 de desembre, roman tallat al trànsit el lateral de la Gran Via en sentit Besòs, des del carrer de la Química fins al de la Mineria. També està tancat el pont del carrer de la Química i la sortida de la Gran Via davant de la Campana. El motiu són les obres de reparació d'una canonada que hi ha sota aquest vial.

A causa d’una avaria en una canalització d’aigües de gran diàmetre que es troba sota un lateral de Gran Via de les Corts Catalanes, a l’altura del carrer Química, dijous 16 de desembre a les 22 h es van iniciar unes obres de reparació que, d’entrada, van restringir la circulació al lateral de Gran Via a un únic carril (sentit plaça d’Espanya). En aquesta primera fase de dijous i divendres, ja es va prohibir també la circulació pel pont del carrer de la Química, excepte el bus V5 i els serveis d’emergència.

Dissabte 18 es va iniciar la segona fase d’aquestes obres de reparació, que es podria allargar durant tota aquesta setmana. Així, des del cap de setmana, resta tallat totalment el lateral de la Gran Via de les Corts Catalanes, des del carrer de la Química fins al de la Mineria, just davant de l’Edifici la Campana. El pont sobre la Gran Via també segueix tallat, així com el carrer de la Química des de la plaça de les Matemàtiques en sentit muntanya, per evitar l’accés al lateral.

Els autobusos, tant els de TMB com els de les línies del Baix Llobregat, es desvien pels carrers Química i Mineria per poder-se incorporar de nou a la Gran Via. Per aquest motiu, la parada de La Campana queda anul·lada i s’habilita com a alternativa l’existent de la V5 al carrer de la Mineria.

A banda de les afectacions a la mobilitat, les obres poden causar molèsties de soroll als veïns i veïnes del bloc de Gran Via–Mineria-Química.