Activitats amb mesures d'accessibilitat per celebrar el 8M, el Dia de les Dones

07/03/2022 - 09:34 h

Algunes de les activitats organitzades pels districtes per commemorar el 8M, posen en valor la diversitat i incorporen mesures d'accessibilitat en algunes de les seves activitats.

En el marc del Dia Internacional de les Dones la ciutat s’omple d’activitats en entitats i equipaments dels diferents districtes. Commemorem les lluites, celebrem els avenços i reivindiquem les polítiques feministes cada dia de l’any.

També reivindiquem, avui i cada dia, els drets de les nenes i les dones amb discapacitat, recordant l’article 6 de la Convenció sobre els Drets de les Persones amb Discapacitat:

  • Les dones i les nenes amb discapacitat pateixen més discriminació.
  • Cal seguir vetllant per aconseguir que tinguin els mateixos drets i llibertats que tothom.

Algunes de les activitats organitzades pels districtes per commemorar el 8M, posen en valor la diversitat i incorporen mesures d’accessibilitat, entre les quals destaquem:

Eixample

L’Eixample commemora el Dia Internacional de les Dones amb un acte central que tindrà lloc aquesta tarda a les 18.30 hores al Centre Cívic Casa Golferichs. Es tracta d’una conferència-diàleg que porta per títol ‘Principals aportacions i apostes de l’economia feminista’ a càrrec de Rosa Mª. Ortiz Monera.

És la primera activitat del Cicle Diàlegs d’Economia Feminista a l’Eixample i comptarà amb mesures d’accessibilitat a la comunicació: servei d’interpretació en llengua de signes, subtitulació en directe i bucle magnètic.

Consulteu tota la informació i com reservar l’entrada de l’acte central i de la resta d’activitats del districte de l’Eixample.