El Maria Canals porta cua a l'Eixample

09/03/2022 - 09:43 h

Arriba la 67ena edició del Concurs Internacional de Música Maria Canals. A l'Eixample diferents espais del districte disposaran d'un piano per poder tocar fins al 7 d'abril.

Com ja és tradició, durant el mes de març els pianos surten al carrer amb motiu del Maria Canals Porta Cua, la iniciativa més exitosa de l’OFF Concurs. Es tracta d’una iniciativa educativa, divulgativa i social que posa pianos de cua a disposició de qualsevol persona que els vulgui tocar en diversos espais públics i accessibles de la ciutat. Puntualment, s’hi organitzen actuacions protagonitzades per estudiants de música locals, amateurs, concursants i professionals.

Pianos de cua a l’Eixample

A l’Eixample la cita més important serà el 15 de març amb la instal·lació d’un piano de cua al passatge Maria Canals. També cal destacar els 10 pianos de cua que es col·locaran el dia 26 de març als llocs més emblemàtics del Passeig de Gràcia.

Dimarts 15 de març, de 12 a 19 h
Passatge Maria Canals (Passeig de Gràcia, 26)

Dissabte 02  d’abril de 10 a 20 h
10 pianos de cua al Passeig de Gràcia
(Localitzacions diverses)

Dimarts 29 de març, de 10 a 20 h
Palau Robert (Passeig de Gràcia, 107)

Consulteu totes les dates i localitzacions a la ciutat

67è Concurs Internacional de Música Maria Canals
I mentre els carrers s’omplen de música, 78 participants de 28 nacionalitats han estat escollits com a millors candidats arreu del món per participar en aquesta nova edició d’aquest concurs internacional de música, que compta amb un jurat d’avalat prestigi.  Entre el 26 de març i el 7 d’abril, Barcelona acollirà aquests joves talents que volen fer de la seva passió pel piano la seva professió.