En marxa la campanya 'Sant Antoni pelut i net'

30/03/2022 - 11:38 h

Les botigues de Sant Antoni Comerç, amb la col·laboració del Districte, regalaran ampolles per dur l’aigua per ruixar els orins dels gossos al carrer. La iniciativa pretén conscienciar els propietaris de gossos de la necessitat de mantenir el barri net i sense males olors.

Amb el suport del Districte, La Federació de Comerciants i Veïns de Sant Antoni Comerç ha engegat la campanya ‘Sant Antoni pelut i net’, adreçada a les persones propietàries de gossos i que posa l’accent en la importància de mantenir la via pública neta d’orins.

Tots els establiments associats a Sant Antoni Comerç les podran regalar als seus clients i clientes. El Mercat Dominical del Llibre i l’Associació de Veïns i veïnes de Sant Antoni també en disposaran. En total es distribuiran 10.000 ampolles, que són de plàstic tou, fàcil d’omplir i amb un mosquetó que permet dur-les penjades de la corretja. Estan disponibles en 4 colors: groc, verd, blau i vermell, que es corresponen amb els colors del logo de la Federació.

Els orins dels gossos embruten carrers, façanes i persianes. Es demana al veïnat amb gossos que portin l’ampolla d’aigua per cuidar el barri i contribuir a mantenir els carrers nets. Com a recomanació, es pot afegir a l’aigua unes gotes de vinagre o sabó desinfectant per diluir l’orina al carrer i evitar que els mals olors persisteixin.

Aquesta iniciativa s’inclou dins de la campanya de civisme ‘Cuidem Sant Antoni’ impulsada pel Districte de l’Eixample, l’Associació de Veïns i Veïnes de Sant Antoni, la Federació de Comerciants Sant Antoni Comerç (SAC) i Som Sant Antoni.