L'Escola Ferran Sunyer obrirà el pati durant les vacances de Setmana Santa

07/04/2022 - 10:08 h

Aquestes vacances de Setmana Santa els infants i joves que ho desitgin podran jugar al pati de l’Escola Ferran Sunyer, que obrirà de l’11 al 18 d’abril, d’11 a 14 hores. També restarà obert el cap de setmana del 8 al 10 d’abril, en horari habitual. L’escola està situada al carrer Viladomat, 2-8, amb entrada pel passatge de Pere Calders.

El programa de Patis Escolars Oberts

El programa municipal Patis Escolars Oberts al Barri, impulsat des de l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona, té com a objectiu oferir patis de centres educatius públics de la ciutat, sempre en horari extraescolar i en període de vacances, com a espais d’ús públic per a infants i joves i les seves famílies, i on es desenvolupen també activitats de dinamització educativa, una bona alternativa de lleure en un context segur i de proximitat.

Cada pati escolar obert té un servei de monitoratge que obre i tanca el pati escolar dins els horaris previstos, vetlla pel bon ús de les instal·lacions i procura establir dinàmiques de relació entre els infants i joves.

Els objectius principals de l’obertura són, d’una banda, optimitzar l’ús dels centres escolars potenciant-ne el vessant educatiu i social i, de l’altra,  donar a les famílies una alternativa de lleure en un context segur i de proximitat.

Més informació