Obres de millora a les voreres del carrer d'Aragó, entre Calàbria i Comte d’Urgell

11/04/2022 - 12:32 h

L’actuació es farà entre el 19 d’abril i el 21 d’octubre d’aquest any.

Les tasques d’arranjament comportaran la pavimentació completa de les voreres del carrer d’Aragó, entre els carrers Calàbria i Comte d’Urgell. S’hi inclourà vorada i rigola, guals de vehicles i de vianants, trasllat d’embornals i canvi de reixes. A més, s’aprofitarà per col·locar un nou enllumenat, formar els escocells per a l’arbrat i renovar la senyalització en mal estat.

Es desenvoluparà en tres fases:

  • 1a fase. Des del 19 d’abril i fins al 17 de juny: entre carrer de Comte d’Urgell i carrer de Comte Borrell.
  • 2a fase. Des del 20 de juny fins al 23 d’agost: entre carrer de Comte Borrell i carrer Viladomat.
  • 3a fase. Des del 24 d’agost fins al 21 d’octubre: entre carrer de Viladomat i carrer de Calàbria.

En totes les fases la primera actuació es farà a l’exterior de les voreres (ambdós costats, banda mar i muntanya) per a la col·locació de vorada i rigola. Durant els treballs, s’ocuparà una part de les voreres, del carril bus i de 50 centímetres del carril bici. Restaran habilitats dos carrils de circulació en sentit Llobregat, un carril bus i la circulació de bicis.

Una vegada feta la part exterior, s’actuarà a l’interior de les voreres (banda mar i muntanya), una tasca que no tindrà afectació en la circulació de vehicles, però que implicarà la prohibició d’aparcament en algunes zones i el trasllat i reubicació de contenidors, amb la seva restitució al final de l’actuació.

Es mantindrà en tot moment el pas de vianants.