Jornades de portes obertes a les escoles bressol municipals de l'Eixample

12/04/2022 - 12:00 h

Les escoles bressol municipals de l’Eixample celebren del 20 d’abril al 3 de maig les jornades de portes obertes per al curs 2022-2023. Aquestes jornades es desenvolupen majoritàriament de forma presencial i caldrà demanar cita prèvia a cada centre.

Podeu trobar informació addicional sobre el format de les jornades en aquest enllaç. Si voleu més informació sobre el projecte educatiu i les instal·lacions escolars, podeu clicar sobre el nom de cada escola.

Calendari de preinscripció i novetats per al nou curs

La preinscripció a les escoles bressol municipals de la ciutat per al curs 2022-2023 serà entre el 5 i el 18 de maig. Les sol·licituds es faran telemàticament a través del web de l’Ajuntament de Barcelona. Trobareu informació més detallada sobre el calendari de preinscripció al web del Consorci d’Educació de Barcelona.

L’Ajuntament de Barcelona, mitjançant l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona (IMEB), està ultimant algunes novetats que introduirà a les escoles bressol municipals el curs que ve. Entre les novetats, s’inclou l’ampliació del servei amb diversificació horària que fins aquest curs es ve fent a les escoles bressol municipals Caspolino (districte de Gràcia) i Germanetes (districte de l’Eixample). La diversificació horària permet en els centres que l’ofereixen, matricular infants o bé en horari reduït, només de matí (de 9 a 13h) o només de tarda (de 15h a 19h), o bé en l’horari complet de 8h a 17h (que inclou el servei d’acollida matinal). Així doncs les escoles bressol municipals que afegeixen aquest servei són Xiroi (districte de Les Corts) i Petit Príncep (districte de Sant Martí), de manera que ja seran 4 els centres amb diversificació horària. Cadascun d’aquests centres ofereix dos grups mixtos amb l’horari reduït a banda de 5 grups amb horari sencer.