Obrim les portes dels Centres Esportius Municipals

06/05/2022 - 11:00 h

Barcelona té una gran xarxa d’instal·lacions esportives entre la qual hi destaquen els Centres Esportius Municipals (CEMs). Els dies 14 i 15 de maig, els 41 CEM de la ciutat celebren una jornada de portes obertes dirigida a tots els veïns i veïnes de Barcelona perquè puguin visitar-los de forma gratuïta. A més, molts centres obriran també les portes a la pràctica esportiva a les seves instal·lacions i oferiran matrícula gratuïta durant aquell mateix cap de setmana.

Per altra banda, es recomana visitar el web de cada centre per conèixer les condicions i l’horari de les instal·lacions. Tot i que no és imprescindible, es recomana reservar cita prèvia per assegurar la visita.

L’esport, a l’abast de tothom

La xarxa d’equipaments esportius municipals està pensada per garantir que tothom, a la ciutat, pugui trobar un espai per desenvolupar l’activitat física que vulgui, d’acord amb les seves preferències o necessitats. Per aquest motiu, els equipaments esportius municipals estan oberts gairebé tots els dies de l’any.

A més, l’Ajuntament, a través de la xarxa de CEMs, ofereix diferents tarifes i descomptes a diferents conjunts de la població. En total, hi ha més de 200 tarifes diferents i les podeu consultar directament a cada equipament. N’hi ha de gent gran o de joves, de familiars, per a famílies monoparentals, per a persones a l’atur, per a persones amb discapacitat, etc.