Arriba el Tapantoni més literari

11/05/2022 - 08:59 h

Del 13 de maig al 12 de juny se celebra una nova edició del Tapantoni, la ruta de tapes pel barri de Sant Antoni de Barcelona, organitzada per Sant Antoni Comerç. Enguany amb una proposta especial que uneix gastronomia i literatura.

Aquesta edició de primavera del Tapantoni és especial, ja que commemora el 85è aniversari del Mercat Dominical de Sant Antoni. Per celebrar-ho, la ruta gastronòmica va acompanyada d’una ruta literària, ja que totes les tapes i menús porten per títol el nom d’un escriptor o escriptora o d’un llibre que hi té relació.

Enguany hi participen prop d’una quarantena d’establiments que ofereixen les seves propostes de tapa amb beguda per 3,50 € o menú per 25 €. Els establiments comercials i de serveis associats a Sant Antoni Comerç repartiran entre els seus clients un tríptic, on hi ha el plànol del barri amb els bars i restaurants participants i l’adreça de la web tapantoni.com on poden trobar les tapes i menús que ofereixen i les recomanacions literàries.

El Tapantoni és ja una ruta gastronòmica consolidada que a més compta amb el concurs Tria i guanya!, en el qual els clients poden votar l’establiment que els ha ofert la millor tapa o el millor menú. Per participar-hi, només cal omplir aquest formulari i pujar una foto del tiquet de consumició del bar o restaurant participant.

Aquest Tapantoni literari també inclou una proposta alternativa d’un establiment que ha preparat unes tapes per als amics peluts:  gossos i gats.

Tapantoni et convida a fer un tomb per Sant Antoni, un barri comercial per excel·lència, que complementa la seva oferta comercial tradicional amb una oferta de restauració i oci molt atractiva. Tots aquests establiments formen part de Sant Antoni Comerç i estan compromesos amb el barri.

Més informació