Tallers Oberts BCN: una cita amb l’art, l’artesania i la creació de proximitat

18/05/2022 - 08:20 h

Arriba la 29a edició de Tallers Oberts BCN, que posa a l’abast de la ciutadania l'art, l'artesania, el disseny i la creació de proximitat, tot donant a conèixer el talent emergent local.

La comunitat creativa de Barcelona obre les portes al públic amb l’objectiu de donar suport a artistes, artesans i artesanes locals i difondre el seu talent i ofici. Per primera vegada, les jornades de portes obertes s’amplien fins a 9 dies consecutius i tindran lloc del 21 al 29 de maig.

Es tracta de l’edició amb major nombre de tallers participants, un total de 220 de Barcelona i l’Hospitalet de Llobregat, i la que compta amb el programa més ampli fins ara, amb més de 140 activitats paral·leles. Enguany, també s’oferiran demostracions.

Per a participar en les activitats cal inscripció prèvia. Es pot veure més informació al web www.tallersobertsbarcelona.cat. També es pot consultar els tallers i espais participants per horaris i districtes en aquest plànol.

Tallers Oberts BCN és una iniciativa impulsada des de l’Associació d’Artistes i Artesans del FAD (AFAD), amb la col·laboració de l’Institut de Cultura de Barcelona (Ajuntament de Barcelona), del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya (CCAM) i de l’Ajuntament de l’Hospitalet.