Tornen les 48 hores d'agricultura i verd urbà

12/05/2022 - 10:42 h

Els dies 14 i 15 de maig, Barcelona acull la segona edició de les 48 H d’agricultura i verd urbà, l’esdeveniment insígnia d’agricultura i cultura verda urbana a la ciutat, organitzat per l’associació Replantem amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i el Consorci del Besòs.

Un esdeveniment amb més de cinquanta activitats obertes i gratuïtes per acostar a la infraestructura verda de la ciutat. A través de xerrades, tallers i visites guiades la ciutadania pot prendre consciència de la importància de l’agricultura i el verd als seus barris i dels principals desafiaments del planeta amb l’objectiu d’impulsar pràctiques més sostenibles.

A l’Eixample, hi trobareu diferents propostes com descobrir un mercat ecològic, plantar un escocell, gaudir d’una visita guiada a l’hort municipal de Sagrada Família o visitar una coberta verda.

L’esdeveniment de “Les 48 hores” se celebra també a d’altres ciutats europees, entre les quals es troben aproximadament vint municipis de França (pionera a llançar la iniciativa, ara fa quatre anys), així com de Bèlgica o Suïssa.

Vols descobrir la Barcelona més verda? Entra al web de les48h.cat i inscriu-te gratuïtament a les diferents experiències que ofereixen entitats i professionals del món agroverd.

Més informació