El festival La Gran Pantalla dobla la participació en la seva quarta edició

11/07/2022 - 08:36 h

El festival La Gran Pantalla, el Festival Internacional de Cinema de les Persones Grans de Barcelona, impulsat per l’Ajuntament de Barcelona i gestionat per l’entitat Elparlante, ha tancat la seva quarta edició creixent tant en públic com en dies, projeccions i quantitat d’activitats paral·leles.

La quarta edició del festival s’ha celebrat amb una programació de sis dies, formada per vuit llargmetratges i una selecció de quinze curtmetratges, als quals se sumen els set de la secció de vídeos participatius. La tornada a les sales de cinema ha portat a més de 3.352 persones als Cinemes Girona, més del doble que les 1.300 de l’any passat.

La fi de les restriccions d’aforament ha fet que es pogués gaudir d’un festival totalment presencial, com en la primera edició el 2019. Així,  les persones grans han esdevingut les protagonistes i s’ha donat resposta a la necessitat de socialitzar i interactuar, de viure en comunitat aquesta cita anual, que feia dos anys que es veia truncada per la pandèmia.