Viu la tardor als equipaments del Districte

09/09/2022 - 08:53 h

Les inscripcions als tallers de tardor dels centres cívics de l’Eixample segueixen obertes. Hi trobaràs una programació molt completa, que inclou una oferta cultural diversa i un ampli ventall d’activitats formatives per a tots els gustos i edats. Descobreix tot el que t’ofereixen i vine a aprendre i compartir a l’Eixample!

El nou curs també arriba carregat de possibilitats per gaudir de la tardor als casals i altres equipaments del districte. Endinsa’t en el teu barri i descobreix totes les activitats  comunitàries i serveis que t’ofereixen aquests espais propers:

Eix Jove
El període d’inscripció està obert fins al 23 de setembre. Ball, estampació, creació de continguts, ràdio-podcast… Descobreix tota la programació i les novetats i apunta’t al que més t’agradi!

Espais de Gent Gran de l’Eixample
No et quedis sense plaça! Els vuit Espais de Gent Gran de l’Eixample han obert les inscripcions per als tallers de tardor fins al 22 de setembre. Ja pots consultar també el programa d’activitats puntuals.

Casal de Barri Espai 210
L’Espai 210, situat al barri de la Sagrada Família, torna de vacances amb les piles carregades i t’ofereix tallers diversos i classes de llengua. Les inscripcions als cursos de català i castellà es faran els 20 i 21 de setembre. També reprèn iniciatives tan especials com la Nevera Solidària (des del 12 de setembre), el Punt Circular de Roba i el Banc de Recursos per la Criança (a partir del 19 de setembre).

Aula Ambiental Sagrada Família
Estigues al cas perquè l’Aula Ambiental publicarà properament totes les propostes i accions d’aquesta tardor, així com el període d’inscripció.

Ateneu El Poblet
Des de tallers, exposicions i  xerrades fins al lloguer de bucs d’assaig o l’espai de lectura. Consulta totes les possibilitats que t’ofereix l’Ateneu per a aquesta tardor.

Casal de Barri Transformadors
Acull activitats artístiques, culturals, formatives i d’economia social i solidària al barri del Fort Pienc, amb activitats tant periòdiques com puntuals. No te’n perdis cap detall.

Espai Veïnal Calàbria 66
Un projecte social, educatiu i cultural al barri de Sant Antoni, i punt de trobada d’accés lliure. Es proposa al veïnat diferents tallers i activitats culturals, com la iniciativa Sala Mercat que torna aquest diumenge 18 amb The Frame o els concerts del cicle Totum Revolutum.