Arriba la Festa de Tardor del barri de la Sagrada Família

04/10/2022 - 09:51 h

Del 14 al 16 d'octubre, el barri del Poblet agafa el relleu de l'Esquerra de l'Eixample i es prepara per donar la benvinguda a la tardor amb tres dies de festa, cultura popular i moltes activitats adreçades a tots els públics. I ho fa recuperant la normalitat i deixant enrere les limitacions d'aforament.

El programa arriba farcit de propostes! Hi destaquen la Tarda de Foc, la Mostra de Comerç i la Nit Jove. A banda, hi haurà activitats i tallers infantils, espectacles variats, un assaig obert amb els Castellers de la Sagrada Família i una jornada solidària de donació de sang. També s’han organitzat diverses mostres culturals que ens acostaran als balls tradicionals de Bolívia o a la cultura nepalesa.

I després de la Festa de Tardor…
Les activitats continuen fins a finals d’octubre. Així, entre altres activitats, el 20 d’octubre es farà una escocellada davant l’Aula Ambiental de la Sagrada Família i el 23 d’octubre tindrà lloc una diada castellera per celebrar els vint anys de la fundació dels Castellers del barri, acompanyats de les colles invitades de la Vila de Gràcia i de Terrassa.

Pots consultar totes les activitats del programa en aquest enllaç.

La festa està organitzada per la Coordinadora d’Entitats de la Sagrada Família, que agrupa una trentena d’associacions i equipaments del barri.

Talls de carrer i alteracions en el trànsit

  • carrer Provença,  entre Castillejos i Marina: 14,15 i 16 d’octubre
  • carrer Provença, entre Sardenya i Sicília: 16 d’octubre
  • El dissabte 15 d’octubre amb motiu de la celebració dels correfocs:

De 19 a 20 h: Correfoc Infantil
El recorregut començarà a l’avinguda Gaudí amb Còrsega, baixarà per l’avinguda de Gaudí fins al carrer Marina, entrarà al recinte davant del temple (Marina, entre Mallorca i Provença) per fer un petit espectacle i tornarà a pujar per Marina i carrer Indústria fins als Jardins de la Indústria.

De 20.30 a 22.30 h: Correfoc adult
El recorregut començarà als Jardins de la Indústria, seguirà pels carrers Indústria, Lepant, Còrsega i Sardenya. Al carrer Sardenya, entre Mallorca i Provença, es farà un últim espectacle de foc.

Diada Castellera. Diumenge 23 d’octubre
La Diada Castellera tindrà lloc al carrer de la Marina, entre Provença i Mallorca, de les 12 a les 15 hores. En aquest interval de temps, aquest tram de carrer quedarà ocupat.

Es poden consultar les vies ciclables alternatives en el mapa de la pàgina 7 d’aquest enllaç.