Activitats de tardor a l’Aula Ambiental Sagrada Família

20/09/2022 - 10:13 h

Ja pots consultar el nou programa de tardor de l'Aula Ambiental Sagrada Família. Totes les activitats són gratuïtes i el període d'inscripció s'obre aquest dimecres, 21 de setembre, a les 10 hores.

L’Aula Ambiental Sagrada Família és el servei d’educació i informació ambiental delDistricte de l’Eixample. Situat al Punt Verd de barri, ofereix serveis i recursos dirigitsa la ciutadania per fomentar la cultura de la sostenibilitat.

El nou programa de tardor inclou activitats de tota mena perquè puguis endinsar-te en la prevenció de residus, el procés de compostatge i els seus beneficis, els horts urbans o l’aprofitament alimentari, entre altres propostes, tallers familiars i xerrades sobre natura, bones pràctiques ambientals i economia social i solidària. N’hi ha per a totes les edats!

L’Aula Ambiental també participarà en diferents esdeveniments tardorencs com el Renova, la Setmana de Prevenció de Residus i les festes majors de diversos barris de l’Eixample, com són la propera Festa Major de l’Esquerra de l’Eixample o la Festa de Tardor de la Sagrada Família.

I un trimestre més segueix el servei del Punt d’Intercanvi de Llibres, que estarà obert tots els dilluns no festius de 10.30 a 13.30 i de 16.30 a 19 h.

Ja pots consultar totes les novetats d’aquest trimestre i el procés d’inscripció a la pàgina web de l’Aula Ambiental.