Participa en la gimcana digital turística de la Dreta de l'Eixample

11/10/2022 - 18:06 h

'Explica la llegenda que Ildefons Cerdà va deixar un cor bategant a l'Eixample. Seràs capaç de trobar-lo?' Així comença aquesta gimcana digital que, a través del joc i l'aventura, anima els usuaris a explorar i descobrir alguns dels espais més interessants del barri de la Dreta de l'Eixample.

Per iniciar la ruta i acomplir amb la missió que t’han encarregat, necessitaràs accedir al joc amb un dispositiu mòbil. Pots utilitzar el codi QR o entrar-hi a través del web de Gymkana Turística Digital. Un cop descarregat, només caldrà que et desplacis al punt d’inici, que és a la rambla de Catalunya 1, i a jugar! T’ho expliquem en detall en aquest vídeo.

En total es proposen 12 enigmes en 80 minuts i en un radi de prop d’un quilòmetre i mig.

‘Gymkana Digital Turística: apropa’t als barris de Barcelona’

‘Gymkana Digital Turística: Apropa ́t als barris de Barcelona’ és un projecte que sorgeix de la convocatòria ‘Impulsem el que fas 2021’ i que aposta per una modalitat de turisme responsable i sostenible al territori. A més de la Dreta de l’Eixample, també es fa al Bon Pastor, Hostafrancs, Les Corts, la Guineueta, Sant Genís dels Agudells i Sant Martí de Provençals.

El projecte vol posar en valor l’enorme patrimoni cultural material i immaterial que atresora la ciutat, descentralitzant el turisme, fent-lo més sostenible i descobrint part de la seva història, tant a visitants com als mateixos veïns de la ciutat. I ho fa a través de rutes turístiques digitals i presencials totalment gratuïtes per descobrir el patrimoni cultural dels barris d’una forma única i divertida.