La desena edició del Projecte CASBA, a Sant Antoni

07/11/2022 - 10:43 h

La desena edició del Projecte CASBA (Comerç Accessible Sense Barreres) arriba als deu districtes de la ciutat amb quasi 100 comerços i 10 equipaments analitzats.

En el cas de l’Eixample, el passat 27 d’octubre, l’alumnat d’arquitectura de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC) juntament amb entitats de persones amb discapacitat i en col·laboració amb l’eix Sant Antoni Comerç van passejar pel barri de Sant Antoni per comprovar l’accessibilitat de diferents establiments de la zona de l’avinguda Mistral.

A través d’aquest aprenentatge-servei, els i les estudiants d’arquitectura i les persones amb discapacitat van poder analitzar el nivell d’accessibilitat física i comunicativa dels comerços. Un cop feta l’anàlisi, els estudiants proposaran millores als i a les comerciants per donar resposta a les necessitats de les persones amb discapacitat.

Entitats i serveis participants en la desena edició del CASBA

El projecte CASBA (Comerç Accessible Sense Barreres) és un projecte de sensibilització al voltant de l’accessibilitat que promou la millora de l’accessibilitat dels barris a través de l’estudi de la via pública, equipaments i comerços per part d’alumnat d’arquitectura de diferents universitats. En l’edició d’enguany, per arribar a tots els barris, hi ha participat la UIC i també l’alumnat d’arquitectura de la Universitat Politècnica de Catalunya.

Les entitats i serveis de l’àmbit de la discapacitat i/o diversitat funcional que han participat en aquesta edició pels diferents districtes de la ciutat són: