El Mercat Dominical de Sant Antoni acull la tercera edició de Sant Antoni Wars

09/11/2022 - 08:00 h

Sant Antoni Wars arriba diumenge 13 de novembre a la seva tercera edició amb moltes activitats i tallers per a tota la família. Els actes començaran a les 10 del matí i finalitzaran a les 6 de la tarda.

Es podrà gaudir de desfilades dels personatges més mítics i galàctics -Star Wars, Star Trek, Harry Potter, Caçafantasmes, James Bond…-, de coreografies amb sabres làser, de tallers infantils, d’exposicions, d’un photocall… Com a novetat, aquest any els amants del cinema podran descobrir les rèpliques dels cotxes de les pel·lícules de Mad Max i Jurassic Park.

Aquesta tercera edició fa especial èmfasi en l’aspecte artístic i cultural. Per aquest motiu, vindran a exposar i ensenyar-nos les seves creacions un bon grapat d’escriptors, músics, dibuixants i il·lustradors: Isidre Mones Pons, Alba Gonzalez, Juanjo ALV (H28), Laucifer, Elisabeth Lis Artist, Cayn Art, David Muñoz, Aida / Nia, Agumana, Laura Sinde, Raquel GHS, Elena Sabido, Francesc Sirvent, Mo Caro, Alex Gallego, Alex Santalo, Leivalart, Sembei, Jess VR, VM Crew, Dani Zar, FreakCreator, Ine Machi, Guinii4, Anamph art, Atenea Craft, Alejumi Drawings, Albert Sole Ruda, Sumi Art, etc.

A l’espai Fossat, els més petits i els no tan petits trobaran l’Acadèmia Jedi/Sith i el taller de LudoSport.

A la plaça Conxa Pérez es durà a terme el taller de SoftCombat, i s’habilitarà una zona lúdica perquè els assistents puguin treure el seu costat més “retro” jugant a pinballs originals de l’època i a les seves màquines d’arcade preferides, a més de jocs de taula, realitat virtual i geocaching.

Sant Antoni Wars III està organitzat per l’associació StarFans i compta amb la col·laboració del Mercat del Llibre Dominical de Sant Antoni. La participació és gratuïta i l’esdeveniment té finalitat solidària. Tot el que es recapti mitjançant els tallers i les activitats es donarà a la Fundació “Make a Wish”. La jornada comptarà amb el suport d’una setantena de voluntaris.