Disset professionals del Districte guanyen plaça com a funcionaris de carrera

10/11/2022 - 08:55 h

Les persones nomenades, que ja treballaven al Districte de l'Eixample com a personal interí, han aconseguit consolidar la seva plaça després de superar el procés selectiu convocat l’abril de 2021 mitjançant concurs oposició lliure i amb un total de 320 places ofertes. Ara passaran a ser funcionaris de carrera en la categoria d’Auxiliar de l’Administració General.

El gerent del Districte, Joan Cambronero, va felicitar el personal guanyador dimarts passat, 8 de novembre, en una reunió informal convocada a l’efecte a la sala de plens del Districte. Cambronero va posar en valor el mèrit de l’esforç per superar un procés difícil que implica moltes hores d’estudi i dedicació que s’han de compaginar amb el treball, la família i la vida personal.

Els nous funcionaris de carrera, que prendran possessió de la plaça en els propers mesos, van destacar que durant aquest procés llarg i complex han apostat per la cooperació, la col·laboració i el suport mutu. Uns valors que els va ajudar a superar moments molt difícils que es van donar durant la pandèmia.

També van destacar la importància que té l’estabilització del lloc de treball en l’escenari social i econòmic actual, així com la possibilitat de continuar amb la carrera professional optant a nous processos de promoció.

En concret, les 17 persones que han obtingut la plaça són:

  • Gemma Inglada Carratala (Regidoria)
  • Elisabet Miró Caro (Gerència)
  • Montse Barberà Isart, Ana Fernàndez Murciano, Ana Ibort García, Iván Montero Campa, Ruth Pitarch Sales, M. Victòria Roig Fernández (Direcció de Serveis de Llicències i Espai Públic, departament de Llicències i Inspecció)
  • Luis Beato Merino, Natalia Blasi Sanou, Marc Boix Plaja, Núria Miralles Casanovas, Úrsula Navidad Oliver, Enric Romero Obon, Laura Villanueva Gómez (Grup d’administratius de suport a Llicències i Inspecció)
  • Victor Santos García, Alex Garduño Roman (De la Direcció de Serveis Generals, departament de Recursos interns)

Enhorabona, companyes i companys!