Tall del Paral·lel per la Festa pels Drets Culturals

17/11/2022 - 10:09 h

L'avinguda del Paral·lel romandrà tallada entre el carrer Nou de la Rambla i la ronda de Sant Pau des de les 15 h de divendres fins a les 22 h de dissabte, 19 de novembre, per l'organització de la Festa al Carrer pels Drets Culturals. Dissabte al matí, el tall afecta els dos sentits de circulació, mentre que a les tardes ocupa només la calçada en sentit oest, cap a la plaça d'Espanya.

Divendres a les 15 h es talla el trànsit a l’avinguda del Paral·lel, a l’altura de Nou de la Rambla, fins a la bifurcació de la ronda de Sant Pau, per muntar-hi tot l’equipament necessari per a la Festa al Carrer pels Drets Culturals que hi tindrà lloc dissabte al matí en el marc de les jornades Culturòpolis. Dissabte, des de les 9.30 h fins a les 16 h, aquest tram de l’avinguda del Paral·lel romandrà tallada en tots dos sentits. A partir de les 16.30 h i fins a les 22 h, es mantindrà el tall només a la calçada en sentit Espanya per tasques de desmuntatge.

Els desviaments del trànsit general en sentit oest es realitzaran ja des de la plaça de les Drassanes, el carrer del Portal de Santa Madrona, el de Palaudàries i també a l’altura d’Abat Safont – Nou de la Rambla. Dissabte al matí, la circulació en sentit mar es desviarà cap a la ronda Sant Pau, facilitant-hi el gir normalment prohibit i, en cas necessari, també es desviarà la circulació per Calàbria.

Des de les 15 h de divendres fins a les 22 h de dissabte, el carril bici de l’avinguda del Paral·lel romandrà tallat des de Nou de la Rambla fins a la ronda de Sant Pau, en ambdós sentits de la marxa. Divendres s’hi habilitarà un carril alternatiu a la calçada de la banda del Poble-sec. Dissabte, la circulació del carril bici del sentit ascendent es desviarà pels carrers de l’Abat Safont i de Sant Pau, i la del sentit descendent, pels d’en Fontrodona, Vila i Vilà, i Nou de la Rambla.

Les línies de bus urbà que es desvien o limiten el seu recorregut són: D20, D50, H14, V11, 21 i 121. TMB recomana arribar a la Festa al Carrer pels Drets Culturals en metro, baixant a l’estació Paral·lel (L2/L3).

Estacionaments

Des de les 8 h de divendres fins a les 17 h de dissabte, 19 de novembre, es prohibeix l’estacionament de vehicles, al carrer de Roser, entre els números 2 i 4 (zona delimitada per càrrega i descàrrega).

Des de les 13 h de divendres fins a les 16 h de dissabte, 19 de novembre, es prohibeix l’estacionament de vehicles, inclòs motocicletes en vorera, a l’avinguda del Paral·lel (calçada Llobregat), des de Fontrodona fins a Nou de la Rambla.

Des de les 13 h de divendres fins a les 22 h de dissabte, 19 de novembre, es prohibeix l’estacionament de vehicles, inclòs motocicletes en vorera, a l’avinguda del Paral·lel (calçada Besòs), des de l’Abat Safont fins a la ronda de Sant Pau.