Torna l'emblemàtica fira de l'avinguda Mistral

30/12/2022 - 14:56 h

La fira es podrà visitar del 2 al 5 de gener al tram de l'avinguda Mistral entre els carrers de Viladomat i Rocafort. Estarà oberta d'11 a 21 h, excepte la nit de Reis que s'allargarà passada la mitjanit.

Celebrada durant molts anys, la clàssica Fira de Reis de l’avinguda Mistral es va deixar d’organitzar l’any 1996 amb motiu de la reforma de la via. Ara, un quart de segle després de la seva aturada, l’avinguda Mistral recupera aquesta històrica fira per promoure el comerç de proximitat, dinamitzar el barri i atreure visitants. La iniciativa ha estat possible gràcies a l’impuls de  l’associació de comerciants Som Sant Antoni.

Del 2 al 5 de gener, l’avinguda Mistral es tornarà a omplir de parades d’artesania, joguines, regals varis i alimentació, entre altres ofertes. Hi participaran sobretot comerços del barri, però també hi haurà establiments d’altres punts de Barcelona i rodalia.

Durant tota la setmana, l’Espurna, la bèstia de foc de la colla de diables infantil Trapelles, s’encarregarà de recollir els xumets dels infants que decideixin desfer-se’n. Del 2 al 4 de gener, el patge reial farà parada a la fira per rebre les cartes dels infants. També hi haurà un espai solidari destinat a la recollida de joguines a càrrec de l’associació De Veí a Veí i tot un seguit de tallers i activitats infantils: pintacares, jocs, teatre, xocolatada, etc.

Des de la plataforma Plàstic Preciós s’oferirà un taller de reciclatge i es farà una recollida de taps de plàstic. Així, si us animeu a portar un  total de cent taps de plàstic a la parada de Som Sant Antoni durant la fira, podreu rebre una moneda o token per valor de tres euros per gastar a qualsevol parada.

Tot seguit, detallem les activitats programades:

Tots els dies
Espurna de Sant Antoni recollirà els xumets
Taller de reciclatge del plàstic
Recollida de joguines per Reis Macos de L´ONG de Veí a Veí

Dilluns 2/01
D’11 a 13 h. Pintacares
De 18 a 20 h. Patge reial recollirà cartes

Dimarts 3/01
D’11 a 13 h:
Activitats assistides amb Ares (Assoc. Alzheimer)
Xanques malabaristes
De 18 a 20 h. Patge reial recollirà cartes

Dimecres 4/01
D’11 a 13 h:
Taller activa las neuronas mientras te diviertes (Assoc. Alzheimer)
Teatre carrer Dalí l´amant Dalí
De 18 a 20 h:
Patge reial recollirà cartes
xocolatada a càrrec de la Pastisseria Bonastre
“Rejoguem a la Rejoguina”. Venda de joguines reciclades per ajudar l’Àfrica

Dijous 5/01
D’11 a 13 h:
Aprèn a ballar Tango en Família
Taller de reciclatge
A les 22 h. Vine a tastar el Tortell de Reis

Més informació