Barcelona Festival de Nadal i la 8a Fira de Consum Responsable i d’Economia Social i Solidària

23/12/2022 - 10:05 h

Nadal a la plaça de Catalunya i la plaça de la Universitat

Encara no has visitat el Festival de Nadal de la plaça de Catalunya i la plaça de la Universitat? Tens temps fins al 30 de desembre, amb propostes i activitats per a tots els públics.

A la plaça de Catalunya podreu gaudir d’una àmplia programació pensada per a tots els públics —grans i petits, locals i visitants— que s’estructura en tres franges:

  • Nadal en família, d’11 a 14 hores. Als matins, sis estacions d’activitats ofereixen propostes transversals per a totes les famílies.
  • Tardes i vespres culturals, de 16.30 a 20.30 hores. Una successió d’espectacles musicals, d’arts de carrer, circ, dansa i concerts.
  • La Torre de Nadal, de 20.00 a 21.00 hores. Un espectacle de gran format que combina òpera i circ, coproduït amb el Gran Teatre del Liceu

La plaça de la Universitat s’afegeix un any més al Festival de Nadal amb la instal·lació Solstici, una obra d’OFFF Barcelona que recull interpretacions del solstici d’hivern sota el prisma de les arts digitals, combinant animació en 3D, art generatiu, llum, il·lustració animada i cinema.

Podeu consultar el programa complet del Barcelona Festival de Nadal en aquest enllaç.

Un Nadal més sostenible i solidari a la Fira de Consum Responsable

Com cada any, la plaça de Catalunya també acull la Fira de Consum Responsable i d’Economia Social i Solidària. Enguany també hi ha lloc per als més menuts de la casa a l’Esfera, un espai infantil per jugar i aprendre amb les activitats dinamitzades de les organitzacions i empreses que participen en la fira.

Després de dos anys d’afectació per les mesures de la covid-19, torna la carpa amb alimentació sostenible i de proximitat, l’únic espai de la fira amb aliments no envasats que es poden consumir in situ.

La fira obre del 16 al 30 de desembre (excepte els dies de Nadal i Sant Esteve). L’horari d’obertura és d’11 a 20.30 hores, tot i que els dies 16, 19, 20 i 21 obre a les 16 hores i el dia 24 tanca a les 18 hores. La visita a la fira està organitzada de manera que se segueix un recorregut delimitat.