SOM Sant Antoni organitza la Setmana de la Salut i la Bellesa al barri

17/03/2023 - 09:59 h

Sota el lema 'Sant Antoni Cuida't', la campanya vol mostrar la riquesa d'establiments dedicats a la bellesa, la salut i el benestar al barri i animar el veïnat a cuidar de la seva salut amb el suport del comerç de proximitat.

La primera edició del ‘Sant Antoni Cuida’t’ se celebrarà del 20 de març al 2 d’abril i hi participaran un total de 40 establiments associats a la Unió de Comerciants SOM Sant Antoni.

Diferents comerços com farmàcies, perruqueries, centres de moviment corporal, botigues d’alimentació saludable i altres establiments del sector oferiran durant dues setmanes descomptes i promocions especials. Les persones que comprin durant aquests dies en els establiments participants també entraran en el sorteig de sis vals de regal de 30 €.

A més, a través del compte d’Instagram de SOM Sant Antoni (@somsantantoni), es donaran a conèixer diferents consells de salut i vida, com per exemple sobre com mantenir-se en forma i gaudir d’un estil de vida saludable.

Aquesta campanya se suma a les diferents activitats que l’eix comercial organitza al llarg de l’any com són el SOM Festival, la Fira del Pa Amb Tomàquet i la Fira de Reis a l’avinguda Mistral.

Podeu consultar els comerços participants aquí i més informació web de SOM Sant Antoni.

Més informació