Nova convocatòria de cursos de català

24/03/2023 - 09:02 h

Entre el 27 i el 29 de març es fan les inscripcions als cursos de català del Consorci Per a la Normalització Lingüística (CPNL) que començaran a impartir-se al mes d'abril. En total, a tot Catalunya, s'ofereixen prop de 29.000 places, un 11% més que al mateix trimestre del curs passat, entre els nivells A1 i C1, que es reparteixen entre inicial, bàsic, elemental, intermedi i suficiència. Els cursos començaran l'11 i 12 d'abril.

La inscripció als cursos de català serà:

  • 27 de març (des de les 9 h i fins a les 20 h) – Torn preferent reservat als alumnes que han fet un curs els darrers 12 mesos.
  • 28 (des de les 9 h) i 29 de març (fins a les 20 h) – Torn general, obert a tothom.

Les inscripcions del CPNL es poden fer en línia a la plataforma d’inscripció o presencialment a través de la xarxa de centres, serveis i oficines d’arreu de Catalunya, i s’atenen per ordre d’arribada. La delegació del Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Barcelona a l’Eixample és al carrer de Calàbria, 66, 2n, al barri de Sant Antoni. El seu horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h, i els dijous també de 16 a 20 h.

Abans que comenci la inscripció, les persones interessades poden accedir a la plataforma d’inscripció per aportar un certificat oficial que acrediti la competència lingüística en català o sol·licitar fer una prova de col·locació. El tràmit d’acreditació de nivell va adreçat, especialment, a les persones que estudiïn per primera vegada al CPNL i té per objectiu garantir que puguin estudiar un curs que s’adapti al domini que tinguin del català.

Trobareu tota la informació sobre els cursos de català, així com del tràmit d’inscripció, a la guia informativa del web del CPNL.