Concurs de frases fetes als comerços de Sant Antoni

28/04/2023 - 08:06 h

El CNL de Barcelona organitza la vuitena edició de la campanya 'Si l'encertes, l'endevines'. Durant tot el mes de maig els comerços de proximitat d'onze eixos comercials de la ciutat exposaran cartells amb il·lustracions que representen frases fetes en català. Per participar al concurs hauràs de provar d'endevinar les frases fetes amagades.

Els cartells, dissenyats per joves estudiants de l’Escola Superior de Disseny i Art La Llotja, estaran exposats als aparadors o a l’interior dels comerços participants de l’1 al 31 de maig. A l’Eixample, els podreu trobar als establiments de l’eix comercial Sant Antoni Comerç.

Per participar-hi, podreu emplenar la butlleta de participació que trobareu en els comerços participants, o bé jugar-hi en línia amb la butlleta electrònica de l’eix comercial Sant Antoni Comerç. Acabat el concurs, es lliuraran els premis als guanyadors, patrocinats pels eixos comercials. Podràs entrenar en el sorteig de vals de compra i entrades.  També s’entregaran els premis a la millor il·lustració segons el jurat expert i a la millor il·lustració segons el públic patrocinats per Barcelona Llibres, Artcants i TresC.

Com a novetat, aquest any també s’organitza el concurs #SEE2023 a Instagram. Per participar-hi, cal fer una publicació (fotografia o vídeo) a Instagram relacionada amb alguna de les frases fetes il·lustrades en format cartell de l’edició de la campanya ‘Si l’encertes, l’endevines’ 2023. Les publicacions han de tenir l’etiqueta #SEE2023. També cal seguir a @CNLBarcelona.

Podeu consultar les bases del concurs i més informació en aquest enllaç.