L’Espai de Gent Gran de Sant Antoni participa en el projecte ‘Apadrina el teu equipament’

11/05/2023 - 09:49 h

Apadrina el teu equipament és una iniciativa coordinada per la Fundació Tot Raval, que impulsa la col·laboració entre els grans equipaments culturals i els centres educatius del barri per trencar les barreres d’accés a la cultura amb l’impuls de projectes que es desenvolupen tant dins de l’aula com a les instal·lacions dels equipaments.

Aquest curs, el projecte s’ha estès i ha comptat amb la participació de l’Espai de Gent Gran de Sant Antoni, que ha col·laborat conjuntament amb l’Institut Miquel Tarradell i el Palau Güell. En total, s’han organitzat tres trobades.

La primera trobada ha permès l’alumnat visitar l’Espai de Gent Gran per conèixer l’equipament i el grup de persones voluntàries de les comissions de “Culturals” i “Intergeneracionals” que participen en aquest apadrinament. En la segona, les persones voluntàries han pogut gaudir d’una visita guiada molt especial per les sales i la història del Palau Güell organitzada pel grup d’estudiants. Finalment, en una tercera trobada a l’Espai, les persones voluntàries i l’alumnat han participat en un joc interactiu de preguntes per repassar plegats algunes de les informacions sobre la visita al Palau Güell.

Més informació