El comerç surt al carrer

23/05/2023 - 09:40 h

AL’arribada del bon temps convida a gaudir novament de les mostres de comerç i de les activitats al carrer que organitzen diferents entitats i eixos comercials del districte. No us perdeu les propostes destacades d’aquesta setmana:

11a Fira d’Estiu de Comerç i Artesans a l’Esquerra de l’Eixample
Del 2 al 4 de juny, de 10 a 21 h
Jardins de Montserrat i entorns

L’eix comercial Nou Eixample organitza tres jornades de comerç al carrer al barri de l’Esquerra de l’Eixample amb animació, música i activitats per a tota la família, com jocs i tallers, pintacares, balls, una desfilada de moda, etc. Podeu consultar més informació aquí.

La fira tindrà lloc als Jardins de Montserrat, entre els carrers de Còrsega, Rocafort i Rosselló. I també al carrer Rosselló, entre Rocafort i Calàbria.

Afectacions a la mobilitat
Des de l’1 de juny, el carrer Rosselló, entre Rocafort i Calàbria, quedarà tallat al trànsit. També hi haurà restriccions a l’estacionament en aquest tram i en el xamfrà de Rosselló amb Calàbria (banda Llobregat, costat mar).

I a més…

A aquestes mostres s’afegeixen altres propostes de comerç, com són les trobades setmanals amb la xarxa de Mercats de Pagès.  Tampoc us podeu perdre la darrera setmana de l’edició de primavera del Tapantoni, la ruta de tapes pels comerços de Sant Antoni Comerç.