Arriba la 9a edició de la cursa Diagonal DiR Guàrdia Urbana

19/05/2023 - 09:37 h

La 9a cursa Diagonal DiR Guàrdia Urbana es disputa aquest diumenge 21 de maig i recorrerà l’avinguda Diagonal de muntanya a mar. Organitzada pels Clubs DIR, la prova està oberta a tothom, homologada sota la reglamentació de la Federació Catalana d’Atletisme. Hi competiran sis categories: Júnior, Sènior, Veterans, A, B, C i D.

La cursa, amb una distància de 10 quilòmetres, començarà a les 8.30 h a l’avinguda Diagonal 686, davant del Palau Reial de Pedralbes, i arribarà al Passeig Garcia Faria, abans del creuament amb el Carrer Selva de Mar. El recorregut d’enguany inclou alguns trams pel passeig de Gràcia i el carrer València.

La celebració de la prova comportarà restriccions de trànsit i d’estacionament que es restabliran a partir del pas de la cursa. Consulta totes les afectacions.

A més, dissabte 20 de maig, tindrà lloc la Cursa DiR Kids Diagonal 2023, una festa esportiva per a tota la família. El circuit estarà al voltant del Parc Piscines i Esports (al costat de Diagonal DiR). Hi haurà medalles per a tots els infants i premis per als guanyadors/es de les categories Aleví i Infantil. Part dels diners recaptats en les inscripcions aniran destinats a Special Olympics Catalunya.