Vibra amb el festival Tangent 2023

18/06/2023 - 09:00 h

Del 28 de juny al 19 de juliol, el Festival de les Arts de l'Eixample celebra la setena edició amb un programa engrescador que convida a explorar nous estils, noves mirades i noves emocions.

Al llarg de 15 nits, els sis centres cívics i culturals de l’Eixample ens faran vibrar amb 15 espectacles de diverses disciplines artístiques: músiques singulars i innovadores, dansa, circ contemporani, teatre itinerant, teatre immersiu i altres espectacles multidisciplinaris.

L’espectacle Un segundo bajo la arena del Col·lectiu Desasosiego obrirà el 28 de juny la programació del festival amb una proposta de teatre que omplirà l’interior d’illa de les Treballadores de la Numax, al barri de la Sagrada Família. El teatre també arribarà al parc de Joan Miró amb la reflexió poètica i itinerant de Sfumato de la Cia. Llum de Fideu (29 de juny i 13 de juliol).

La màgia del circ no faltarà en aquesta nova edició del Tangent amb les creacions de Joan Català (11 de juliol) i les companyies Non Sin Tri (10 de juliol) i Sputniks Cia. (18 de juliol). Al costat del circ, podrem explorar la dansa, que es presenta en diferents formats: la que s’endinsa en el flamenc com a la peça UnDosTresUnDos d’Albert Quesada (3 de juliol) o la urbana i contemporània d’Iron Modvm (4 juliol).

Si us agrada la música, el programa inclou un mar de propostes: el jazz íntim de Magalí Datzira (5 de juliol), el pop rock de Xarim Aresté (7 de juliol), el so folk progressiu de Faneka (14 de juliol), els ritmes hip-hop i funk de Hip Horns Brass Collective (19 de juliol) i molts estils més. Tampoc us voldreu perdre l’espectacle multidisciplinari Dreamtime  de Luis Tabuenca (6 de juliol) que combina la música amb la dansa, el vídeo i la poesia.

Descobriu el programa complet al web del festival Tangent 2023

Tots els espectacles són gratuïts. Alguns requereixen reserva prèvia.