Noves activitats culturals per a petits i grans a la ronda de Sant Antoni

14/06/2023 - 18:43 h

Les dinamitzacions a la ronda de Sant Antoni amplien els horaris de dilluns a diumenge amb zones de joc, cultura, jocs de taula i punts de lectura.

La dinamització de la ronda de Sant Antoni amplia la seva activitat al llarg de tota la setmana. Des del passat 28 de maig, les àgores amb espais de joc, de lectura i programació cultural obren de dilluns a diumenge en horari de matins i de tarda. Aquests espais generen un escenari viu i un lloc de trobada per a famílies i veïnat amb una proposta cultural i una graella d’activitats per a tots els públics.

La dinamització es durà a terme en dues instal·lacions a l’aire lliure: l’àgora infantil i familiar, amb activitat de 10.30 h a 13 h i de 17 h a 21 h, i l’àgora intergeneracional, amb horari de 15.30 h a 21.30 h.

En l’espai adreçat a infància hi haurà jocs de fusta, jocs lúdics, materials Montessori, ludoteca, jocs de circ i molts altres elements. A l’àgora intergeneracional, s’hi programaran activitats d’arts visuals i dibuix, un atelier creatiu i espais de jocs de taula clàssics XXL. També hi haurà materials i espai per a la lectura, un punt d’intercanvi de llibres i un catàleg de premsa diària i revistes i un Punt Lila.

La Ronda, un espai de trobada

La dinamització de la ronda de Sant Antoni vol potenciar uns nous usos d’aquest espai i revertir en positiu en les dinàmiques veïnals i de promoció del comerç de proximitat. Per això s’ha treballat amb agents claus dels barris del Raval i de Sant Antoni i es treball amb l’equip de gestió de conflictes de l’espai públic.