El Fort Pienc es prepara per a l'últim cap de setmana de Festa Major

15/06/2023 - 18:59 h

Amb el festival Fort Pienc Escènik, la cantada d'havaneres, la cercavila de gegants, els concerts i moltes propostes més per al gaudi de petits, joves i grans.

La plaça de Fort Pienc és enguany l’escenari principal dels darrers actes del programa de la Festa Major del barri. La tarda del divendres 16 s’hi celebrarà l’acte inaugural del festival Fort Pienc Escènik amb la participació de les escoles d’arts escèniques del barri. Tot seguit, tindrà lloc la cantada d’havaneres.

El dissabte 17, la plaça acollirà el Dissabte Gros, una tarda d’activitats familiars, música i balls. Inclourà també el sopar de Festa Major i l’espectacle de foc de La Cabrònica del Nord, entre altres propostes festives.

El diumenge 18 agafarà el protagonisme la cultura popular amb l’esperada cercavila de gegants, que des de la plaça de Fort Pienc farà un recorregut circular pels carrers del barri.

Fins al 21 de juliol, també es pot visitar l’exposició ‘Estació del Nord, més de 160 anys d’història’ al Centre Cívic Fort Pienc. Es tracta d’una mostra fotogràfica que fa un recorregut per la història d’aquest edifici, des de la seva inauguració l’any 1862 fins a l’actualitat.

El programa de Festa Major està coordinat per l’Associació de Veïns i Veïnes del Fort Pienc i compta amb la col·laboració de moltes entitats del barri.

Podeu consultar totes les activitats en aquest enllaç.