En marxa les obres de pacificació dels entorns escolars del carrer d'Entença

14/07/2023 - 13:10 h

Aquesta setmana han començat les obres per pacificar els entorns escolars del carrer d'Entença, en el tram entre la Gran Via de les Corts Catalanes i l'avinguda de Josep Tarradellas, que compta amb tres escoles (Joan Miró, Entença, Xirinacs) i tres llars d’infants (Àgora, Begònia i Xiulet). L'objectiu és fer més segurs els entorns escolars, millorar els accessos i incrementar els espais de trobada.

Els treballs són principalment de pintura, col·locació de mobiliari urbà i jardineres i adequació de l’espai. A més, s’ampliarà el xamfrà dels carrer d’Entença amb Diputació. Els treballs finalitzaran a l’agost.

L’actuació, escollida als pressupostos participatius de l’Eixample, respon a les reclamacions de les escoles i les entitats veïnals per millorar la qualitat de l’aire, reduir el soroll i fer més segurs els entorns escolars d’aquesta zona.

El projecte continua avançant després que a finals de febrer es duguessin a terme les obres per implementar un cordó de serveis al carrer d’Entença en el tram entre la Gran Via i l’avinguda de Roma seguint el model ja aplicat en el tram pacificat de l’avinguda de Roma i l’avinguda de Josep Tarradellas, amb els serveis situats al costat Llobregat de la via.