XI Premi de Narrativa Breu Històries i Memòria de l'Eixample

18/07/2023 - 10:19 h

Si t’agrada escriure, aquest estiu serà un bon moment per fer volar la imaginació! T’animem a participar amb els teus relats en l’onzena edició del Premi Literari de Narrativa Breu ‘Històries i Memòria de l’Eixample’, convocada per l’Obrador d’Històries i l’Associació de Veïns i Veïnes de l’Esquerra de l’Eixample.

Bases

1. El tema central serà l’Eixample, tant pel que fa a la localització de la història com pel seu desenvolupament. Els fets, que podran ser reals o imaginaris, han de fer referència a la vida de barri, present o passada.

2. Podran participar-hi totes les persones que ho desitgin a partir de 16 anys.

3. Tots els originals hauran de ser inèdits i escrits en català.

4. L’extensió màxima dels treballs és de 4.200 caràcters amb espais.

5. Els textos s’hauran de presentar exclusivament per correu electrònic a premiobradordhistories@gmail.com en format Word lletra cos 12 a doble espai.

6. Els treballs hauran d’anar signats amb pseudònim. S’haurà d’incloure un arxiu Plica amb el títol del treball, que contingui el nom i cognoms de l’autor, edat, adreça postal i electrònica i telèfon de contacte.

7. El període d’admissió d’originals finalitzarà el divendres 15 de setembre de 2023, a les 24 hores.

8. El jurat està format per dos membres del claustre i un de la junta de govern de l’Obrador d’Històries, un editor d’Obscura editorial i una editora d’Obrador editorial.

9. El jurat declararà deu relats finalistes entre els quals escollirà el relat guanyador. Tots el finalistes rebran una bossa de l’Obrador d’històries amb un llibre de regal.

10. Premis: el guanyador veurà publicat el seu text a la revista que edita l’Associació de veïns i veïnes de l’Esquerra de l’Eixample, un curs de 60 hores a l’Obrador d’històries. El segon finalista rebrà un taller de 20 hores. El tercer un taller mensual a realitzar durant el curs 2023 – 2024.

11. S’aixecarà acta de les decisions finals del jurat. Les deliberacions seran reservades.

12. El veredicte del jurat es farà públic en el moment de l’entrega de guardons durant la celebració de la festa major. S’avisarà els tres finalistes per a l’entrega de guardons.

13. Tots els arxius dels textos rebuts s’eliminaran en acabar totes les fases del concurs.

14. Presentar-se al concurs implica l’acceptació de totes les bases.