Tornen les portes obertes a La Model

04/09/2023 - 09:35 h

L'Ajuntament torna a posar en marxa les portes obertes per visitar l'imponent edifici de La Model, després de l'habitual pausa del mes d'agost. Comença la nova temporada en què tothom podrà visitar lliurement (sense guia) i de manera gratuïta l'antiga presó de l'Esquerra de l'Eixample.

A partir d’aquest mes de setembre, les portes obertes a La Model tindran lloc els divendres, dissabtes i diumenges que no siguin festius. No cal reservar entrades ni fer cap tipus de gestió prèvia. Només cal anar a La Model, al carrer d’Entença, 155, en aquests horaris:

  • Divendres: de 16 a 18 h
  • Dissabtes: de 10 a 14 h i de 16 a 18 h
  • Diumenges: de 10 a 14 h

Cal recordar que els dies 24 de setembre i 8 de desembre no se celebraran les visites lliures, ja que són dies festius a Barcelona.

També hi ha visites guiades

Les portes obertes a La Model dels divendres, dissabtes i diumenges permeten visitar lliurement els principals espais de l’antiga presó sense guia. Si preferiu recórrer aquest espai amb un guia que us expliqui la història de La Model, cal recordar que també existeixen les visites guiades que es fan habitualment i que també són gratuïtes, però per a les quals cal reservar entrada al web de La Model: www.lamodel.barcelona. Aquestes visites guiades també tenen lloc els divendres, dissabtes i diumenges, en català i castellà.

L’Ajuntament de Barcelona ofereix, a més a més, diverses visites guiades dissenyades especialment per a escolars. Els centres educatius també poden consultar els detalls i fer la reserva al mateix web de La Model.

Recordeu que a La Model no es pot fumar, beure ni menjar dins del recinte. Tampoc s’hi pot accedir amb animals domèstics (excepte els gossos d’assistència).

Més informació