El Mercè Arts de Carrer, a prop de casa

20/09/2023 - 10:14 h

El Mac. Mercè Arts de Carrer és el gran festival de teatre, circ i instal·lacions performatives a l’aire lliure de Barcelona. Del 22 al 25 de setembre, les arts de carrer s’apoderaran de la ciutat i oferiran una mostra variada del millor del gènere perquè tota la família pugui participar en la festa major. Descobriu els tres escenaris principals del MAC Festival a l’Eixample:

El parc de l’Estació del Nord

Serà el centre neuràlgic del MAC, amb diversos escenaris per a la dansa contemporània i les noves tecnologies, per a balls i tallers ucraïnesos, per a performances, titelles i teatre de carrer, amb un cartell extraordinari en què conviuen el talent local i artistes internacionals: de Carla SisteréUnaiUnaPol i Guillem Jiménez i Lorena i Marta NogalLali Ayguadé o Ariadna Monfort (Catalunya), a Nokill (França), el Kyiv Academic Theater “Berehynia (Ucraïna), Ulik (Alemanya) o Alleyne Company (Regne Unit), prop de mig centenar de companyies hi actuaran els quatre dies de festa major.

Més informació

L’Oasi Mac, al carrer de Consell de Cent

L’àrea peatonal de Consell de Cent, entre els carrers d’Entença i Comte Borrell, s’estrena en la programació del festival i tindrà la dansa, el circ i una instal·lació participativa com a grans protagonistes. Els artistes sortiran a l’encontre dels vianants per oferir-los les seves creacions a peu de carrer, com les de la Cia. Anna Confetti, Sàndal Produccions, Antigua i Barbuda o l’artista Gijs van Bon.

Més informació

El parc de Joan Miró

El parc de Joan Miró, escenari tradicional de les activitats per als més petits i petites de la casa, celebrarà el vintè aniversari d’Antigua i Barbuda, que hi desplegarà el seu popular teatre de màquines; Leandre Clown, Farrés Brothers i Cia, Puppetmastaz (Alemanya) i Compagnie Wurst (Bèlgica/Alemanya) són altres formacions que ens sorprendran i ens faran riure en aquest espai.

Més informació

Més enllà del districte, també seran escenaris del MAC Festival el Palauet Albéniz i el Castell de Montjuïc (Sants-Montjuïc) i el parc de l’Aqüeducte (Nou Barris). Per a més informació, podeu consultar el web de La Mercè 2023.

Més informació