Arriba la primera Fira del Vi i la Gastronomia de la Dreta de l'Eixample

10/10/2023 - 20:30 h

Cor de Vi és una iniciativa de Coreixample i se celebrarà el dissabte 21 d'octubre a l'encreuament dels carrers de Girona i del Consell de Cent.

L’objectiu d’aquesta nova activitat és potenciar el comerç de proximitat i la vida al barri. A més, la fira vol convertir-se en un referent per als amants del vi. Coreixample recorda que a la Dreta de l’Eixample, i concretament al carrer de Girona,  hi ha un gran nombre d’establiments especialitzats en el món del vi.

La fira començarà a les 11 hores i s’allargarà tota la jornada fins a les 23 hores amb un programa molt complet. Es podrà gaudir de parades de comerciants associats especialitzats en els sectors del vi i la gastronomia. A la tarda, dos cellers oferiran tasts de vins i es podrà participar en sortejos de lots de vins i d’experiències enològiques.

A més, hi haurà música a l’hora del vermut i diverses activitats infantils, com tallers de pintacares i activitats amb els Gegants de la Pedrera. A la nit, una sessió de DJ posarà punt final a la primera edició de Cor de Vi.

Podeu consultar més informació al web de Coreixample.