El 26 d'octubre, Plenari del Consell de Districte extraordinari i ordinari

19/10/2023 - 09:40 h

Totes dues sessions se celebraran el dijous 26 d'octubre a la sala de plens de la seu del Districte (carrer d'Aragó, 311).

La sessió extraordinària de cartipàs començarà a les 18.30 hores. Us n’adjuntem l’ordre del dia.

Tot seguit, a les 19 hores, començarà la sessió ordinària de Consell de Districte. Com és habitual, inclourà l’informe del regidor i les propostes, precs i preguntes dels diferents grups municipals amb representació al Consell de Districte. Podeu consultar aquí l’ordre del dia.

El seguiment de les sessions també es podrà fer per streaming a través de la pàgina web del Districte, o directament des del canal de Youtube.

Com participar-hi?

Per assistir-hi, tant de forma presencial com per videoconferència, cal enviar un correu electrònic a regidoria.eixample@bcn.cat.

Les persones que ho desitgin podran intervenir-hi sobre els punts de l’ordre del dia establerts en la sessió ordinària del Consell Plenari. Per tal de garantir la participació ciutadana, les intervencions en la sessió plenària s’hauran de formular per avançat a través d’aquests enllaços, a triar en llengua catalana o castellana:

català
cast​ellà

El termini d’enviament serà fins a les 12 hores del 25 d’octubre.

Aquest acte comptarà amb servei de subtitulació en directe per a persones amb discapacitat auditiva. Si necessiteu el servei de llengua de signes, es pot sol·licitar amb cinc dies d’antelació a l’acte al correu electrònic: regidoria.eixample@bcn.cat.