Convocada l'Audiència Pública de l'Eixample

30/10/2023 - 11:30 h

La sessió tindrà lloc el dimecres 8 de novembre, a les 18.30 hores, a la sala de plens de la seu del Districte (c. Aragó, 311). També es podrà seguir en directe a través del canal municipal de YouTube.

Les persones que vulguin intervenir-hi en directe, tant de manera presencial com per videoconferència, caldrà que registrin les seves peticions i/o preguntes fins a 24 hores abans de la celebració de l’Audiència, a través del formulari següent:

Formulari de participació a l’Audiència Pública de l’Eixample

En el cas d’intervenir per videoconferència, durant les 24 hores anteriors a l’Audiència s’enviarà per correu electrònic l’enllaç per poder participar-hi.

La sessió també es podrà seguir en directe per streaming.

Avís: el xat del canal de Youtube no està moderat, per tant no es contempla la possibilitat de fer preguntes a través d’aquest canal.

L’Audiència serà conduïda pel president del Consell del Districte, que serà l’encarregat de gestionar el torn de paraules. El regidor del Districte, Jordi Valls, amb el suport de l’equip de govern, respondrà totes les preguntes o peticions formulades durant el transcurs de la sessió. En cas que no hi hagi prou temps, ho farà per escrit en un termini màxim de 30 dies a través de la bústia ciutadana.

Disposeu de tota la informació a la plataforma de participació ciutadana decidim.barcelona.

Aquest acte comptarà amb servei de subtitulació en directe per a persones amb discapacitat auditiva. Si necessiteu el servei de llengua de signes, es pot sol·licitar amb cinc dies d’antelació a l’acte al correu electrònic: regidoria.eixample@bcn.cat.

L’Audiència Pública, el màxim òrgan de participació

L’Audiència Pública de l’Eixample és un espai obert a tot el veïnat en què es pot tractar qualsevol tema relatiu als barris del districte. S’utilitza com un sistema de millora contínua en la gestió municipal i com una font important d’informació. És una eina de debat i un mecanisme per a la formulació de propostes que permet al veïnat implicar-se en la gestió pública.