Afectacions a la circulació al passeig de Sant Joan per la continuació de les obres del tramvia

02/11/2023 - 09:52 h

Els treballs de canalització vinculats a les obres de connexió tramviària comportaran talls al passeig de Sant Joan els primers caps de setmana de novembre i desembre.

La continuació de les obres d’urbanització per la connexió de la xarxa de tramvia, en l’àmbit entres els carrers de Nàpols i Girona, provocarà afectacions a la circulació al passeig de Sant Joan en les properes setmanes, així com a la mateixa avinguda Diagonal.

Afectacions al passeig de Sant Joan el cap de setmana del 4 i 5 de novembre

El dissabte 4 es faran treballs al costat Besòs del passeig de Sant Joan amb el carrer de Mallorca. Això comportarà el tall total en sentit pujada del passeig de Sant Joan i el desviament dels vehicles pels carrers de València, Roger de Flor i Provença. El tall també afectarà el carril bici que restarà tallat.

El diumenge dia 5 els treballs al costat Llobregat comportaran el tall total en sentit baixada del mateix passeig de Sant Joan, i el trànsit es desviarà pels carrers de Provença i Bailèn, i l’avinguda Diagonal o el carrer de València. De la mateixa manera, quedarà tallat el carril bici.

Afectacions diumenge 3 de desembre

Per a fer uns treballs de reposició de l’aglomerat, l’àmbit de l’avinguda Diagonal amb el passeig de Sant Joan, aquest estarà tallat al trànsit rodat:
• De 8 a 12 hores. Tall del pg. de Sant Joan, costat Besòs, amb el c. de Mallorca. L’accés
des del c. de València serà exclusiu per a guals i serveis.
• De 12 a 15 hores. Tall del pg. de Sant Joan, costat Llobregat, amb el c. de Mallorca. L’accés des del c. de València serà exclusiu per a guals i serveis.

Durant aquestes jornades de treball es veurà afectada la circulació de la línia d’autobús V19 i les parades del passeig de Sant Joan amb València i amb la plaça de Mossèn Jacint Verdaguer restaran anul·lades.

Afectacions a l’avinguda Diagonal

Entre el 6 de novembre i fins el 3 de desembre, per treballs de canalització de gas a l’avinguda Diagonal, entre el carrer de Bailèn i el passeig de Sant Joan, es reduirà la capacitat de circulació a un únic carril al lateral muntanya en aquest àmbit.