El Cicle de Cinema dels Drets dels Infants promou el respecte i l’acceptació de la diversitat

05/11/2023 - 18:56 h

Amb el lema “La infància creix a Barcelona”, es posa en marxa una nova edició del Cicle de Cinema dels Drets dels Infants, que s’allargarà fins al 26 de novembre, per reivindicar el dret a ser un mateix. L’objectiu és reforçar l’autoestima d’aquells infants que se senten poc reconeguts o fins i tot menystinguts, amb el foment del respecte i l’acceptació de la diversitat.

S’han programat un total de 28 sessions, dividides en sis pel·lícules: Ferdinand, Petites històries per ser qui es vol ser, Manou, Units per un somni, Kung Fu Panda, Billy Elliot i La (des)educación de Cameron Post.

El cicle s’ha planificat amb la finalitat de reflexionar sobre el dret de la infància a viure en pau, en una ciutat que lluita contra qualsevol tipus de discriminació i aposta pel desenvolupament lliure i saludable de tots els infants.

Totes les sessions són gratuïtes i presencials, i tenen lloc als Cinemes Girona. Hi trobareu propostes adreçades als centres educatius, però també sessions per al públic familiar per gaudir els diumenges de novembre, així com de lleure educatiu i per als adolescents. Es recomana reservar-les aquí. Totes les pel·lícules disposen d’audiodescripció i subtitulació si se sol·licita prèviament.

Podeu consultar més informació al web del Cicle de Cinema dels Drets dels Infants.