Un Tapantoni de pel·lícula

17/11/2023 - 09:25 h

Del 17 de novembre al 3 de desembre, torna el Tapantoni, la ruta de tapes pel barri de Sant Antoni que organitza l'eix comercial Sant Antoni Comerç.

En aquesta edició de tardor totes les tapes i plats que ofereixen els establiments participants porten el títol d’una pel·lícula o una sèrie amb la qual estan relacionats. La tapes “El juego del calamar”, “El Cafè de la Marina”, “Matrix” o “Jamón, Jamón” són algunes de les moltes propostes que podreu tastar.

La iniciativa compta amb la participació de diversos bars i restaurants associats a Sant Antoni Comerç, que ofereixen una tapa i una beguda per 3,80 €. També trobareu propostes d’un plat més beguda a 12 euros i, fins i tot, una ‘tapa peluda’ per a gossos.

A més, l’eix comercial Sant Antoni Comerç ofereix l’oportunitat de guanyar fins a 300 € en vals de compra votant la millor tapa del Tapantoni de tardor a través d’aquest enllaç.

Podeu consultar els bars i restaurants participants i les tapes i plats que ofereixen, al web del Tapantoni.

La nova ruta de tapes et convida a fer un tomb pel barri de Sant Antoni, un barri comercial per excel·lència, que complementa la seva oferta comercial tradicional amb una oferta de restauració i oci molt atractiva.

Més informació