Afectacions a la mobilitat a la Diagonal, entre els carrers de Lepant i Nàpols, per les obres del tramvia

28/11/2023 - 09:15 h

Els treballs de pavimentació a l’avinguda Diagonal comportaran afectacions als carrers d'Aragó, Sardenya i Sicília.

Afectacions a l’avinguda Diagonal i el carrer de Sicília

El dijous dia 30 de novembre i el divendres 1 de desembre es duran a terme els treballs de fressat i pavimentació del tram de l’avinguda Diagonal, entre els carrers de Nàpols i d’Aragó, i del carrer de Sicília, entre els carrers de València i d’Aragó. Durant ambdues jornades de treball es produirà una afectació parcial de les vies indicades.

La circulació dels laterals de l’avinguda Diagonal es desviarà pel carrer d’Aragó (sentit Llobregat) i de Nàpols (sentit descendent) i, en el cas del carrer de Sicília, la circulació es desviarà pels carrers d’Aragó i de Roger de Flor.

Així mateix, el carril bici d’aquest mateix carrer es desviarà pel lateral muntanya de l’avinguda Diagonal cap al carrer de València.

Afectacions al carrer d’Aragó i les cruïlles dels carrers de Sardenya i Sicília

El cap de setmana del 2 i 3 de desembre es duran a terme els treballs de fressat i aglomerat del tram del carrer d’Aragó, entre els carrers de la Marina i Sicília. Durant l’execució, es reduirà la capacitat viària del carrer d’Aragó, concretament el dissabte 2 hi haurà tres carrils habilitats per a la circulació, i diumenge 3 es reduirà a dos carrils. També es veuran afectats els carrers transversals, com el carrer de Marina que comptarà només amb tres carrils de circulació i el carrer de Sicília que tindrà un carril habilitat.

Així mateix, el carrer de Sardenya estarà tallat dissabte 2:  el tram Aragó – Consell de Cent de les 8 i les 13 hores,  de les 13 a les 16 hores entre València i Consell de Cent i de 16 a 20 hores,  entre València i Consell de Cent, hi haurà un carril de circulació. I el diumenge 3, de 8 a 20 hores, tall del carrer de Sardenya, entre València i Consell de Cent. El trànsit es desviarà pels carrers de València, Lepant i Diputació.

El carril bici del carrer Aragó es desviarà pel carrer de la Marina i el lateral muntanya de l’avinguda Diagonal.

A la finalització de la jornada de pavimentació, s’iniciaran els treballs de pintura dels carrils de circulació. Aquests treballs seran en jornada nocturna de diumenge 3 a dilluns 4 en horari comprés de 22:30 a 5:30 h.

 

Més informació