Nous jocs infantils accessibles als jardins de Montserrat Roig

29/01/2024 - 09:10 h

Els projectes guanyadors dels pressupostos participatius continuen fent-se realitat. El Districte de l’Eixample comença la renovació dels jocs infantils dels jardins de Montserrat Roig, situats a l’interior d’illa entre el carrer de Provença i el carrer del Rosselló, per fer-los accessibles per a tothom.

La millora de l’àrea de jocs infantils consistirà en l’eliminació de les barreres arquitectòniques per disposar d’un espai amb elements singulars accessibles i inclusius per a tots els infants. A més, es renovarà el paviment de cautxú. Les obres de renovació es preveu que acabin al mes de maig.

Els pressupostos participatius fan realitat els projectes de la ciutadania 

La renovació de l’espai de jocs infantils dels jardins de Montserrat Roig dona resposta a un dels projectes guanyadors dels pressupostos participatius a l’Eixample. La proposta ciutadana es va presentar amb el nom “Fem els parcs més accessibles per a tots els infants”, i les promotores i promotors reivindicaven una renovació dels parcs de Barcelona per garantir espais inclusius en què tots els nens i nenes, sense excepció, puguin jugar i aprendre conjuntament.